всі категорії

Ти тут: Головна> Новини > Новини компанії

Засоби масової інформації

2022 Шеньчженьська міжнародна виставка технологій і застосувань бездротової зарядки

переглядів:29 Автор: Час публікації: 2022-04-01 Походження:

◆ Вступ до виставки:
Шеньчженьська міжнародна виставка технологій і застосувань бездротової зарядки 2022 року запросить керівників і представників відповідних галузевих асоціацій взяти участь. У цій виставці візьмуть участь 100 найкращих брендів промисловості з більш ніж 30 країн і регіонів, і очікується, що 100,000 100,000 китайських та іноземних покупців зберуться на WCT-EXPO із загальною виставковою площею XNUMX XNUMX квадратних метрів. Користувачі зустрічаються, спільно збільшують обсяг бізнесу, створюють цінність, справді відображають вашу виставкову цінність і дозволяють вашому бренду поширюватися по всьому світу! Виробники та інсайдери галузі запрошуються на виставку та відвідування.

◆ Вплив виставки:

Виставкова площа становить майже 100,000 тисяч квадратних метрів

Майже 3000 експонентів

Кількість країн і регіонів-учасниць перевищує 30

Національні та регіональні павільйони: Німеччина, Південна Корея, Італія, Велика Британія, Франція, США, Туреччина, Індія, Японія та Тайвань тощо.

Очікується, що кількість професійних відвідувачів становитиме близько 25,000 20 із понад XNUMX країн і регіонів.

Майже 300 галузевих кооперативних ЗМІ з більш ніж 20 країн і регіонів по всьому світу всебічно рекламують і звітують про весь процес і користуються впливом виставок брендів.

залишити повідомлення
Онлайн-чат

Привіт, будь ласка, залиште тут своє ім’я та електронну адресу, перш ніж спілкуватися в Інтернеті, щоб ми не пропустили ваше повідомлення та зв’язалися з вами.